Skolekørsel:
Skolekørslen er i dag en selvstændig del af Heldagsskolen Bråby og tilbyder daglig buskørsel mellem Haslev Station og skolen hver morgen og eftermiddag. Der er ligeledes gode bus- og togforbindelser til Haslev Station samt bus til Svalebækskolen (Bus 267).

Tilbud om skolekørsel:
Skolekørsel er et tilbud fra skolen til forældre og opholdssteder, hvis børn findes egnede til kørsel med skolebus, og hvor barnet har bopæl indenfor et geografisk område, det er muligt af dække indenfor en rimelig tidsramme.

Et eventuelt tilbud om skolekørsel aftales individuelt, og kan kun aftales med skolens ledelse.

Skolekørslen varetages dagligt af en kørselsansvarlig, som står for al planlægning af skolekørsel for skolens elever.

Efter indgåelse af aftale om skolekørsel vil al øvrig kommunikation omkring aftaler af den enkelte elevs kørsel herefter udelukkende foregå mellem forælder/værge til eleven og skolekørslens kørselsansvarlige.

Den daglige kommunikation i forbindelse med elevens fravær til skolekørsel, fx ved sygdom m.v. foregår mellem den enkelte forælder/værge til eleven og chaufføren på den anviste skolebus i kørselsaftalen.

Retningslinjer for tilbud om skolekørsel:

Retningslinjer for skolekørslen kan downloades her.

Link til bus 267 her: Linken fører videre til hjemmesiden DOT - Din Offentlige Transport og under find rejse taster du fra Haslev til Svalebæksskolen og vælger trafikinformation fra Sjælland og Øerne.

Kontakt:

Heldagsskolen Bråby